Pazartesi, Temmuz 20, 2009

Evrende kimse kaybolmuyor...

Anneannem Saime Hanim ,

Son gunlerine kadar akli basinda, kitaplari ile, cocuklari ile, torun ve komsulari ile, hergunun degerini bilerek yasadi.
Dogdugumdan beri, her gittigimde evinde buldugum anneannemin artik orada olmayacagini bilmek, icimde bir ezilme yaratsa bile olumunden uzuntu duymamizi degil, yasamini animsamamizi isteyecegini biliyorum.

YENI ASIR 3 NISAN 2007

Kentten uc ogretmene vefa borcu...Yetistirdikleri ogrenciler arasInda bakanlar, milletvekilleri, buyukelciler, profesorler, dekanlar, muhendisler, gazeteciler, subaylar, avukatlar, mimarlar var.Matematik ogretmenleri Hasan Tahsin Abakan ve Halim Erker.Cografya ogretmeni Melahat Kologlu ve Ingilizceci Saime Gurtan...( Anneannem)Kiminin yasI doksanI asmIs, kimileri seksenlerde geziyor.11 Nisan carsamba, KarsIyaka Lisesi'nin bu dort ogretmeni icin bir "sukran gunu" duzenleniyor.KarsIyaka Lisesi Egitim VakfI, KarsIyaka Belediyesi ve KarsIyaka KarsIyaka Dergisi el ele verdiler ve "Ogretmenlerimizi yasarken analIm" dediler.***Bu organizasyonun mimarlarIndan Necdet Turetken " Isimleri ve varlIklarI KarsIyaka Lisesi ile ozdeslesmis bu hocalarImIzI minnet ve sevgi ile selamlayacagIz" diyor ve devam ediyor:" 11 Nisan gunu duzenledigimiz bu torene bu ogretmenlerimizin yetistirdigi ogrenciler olarak katIlacagIz. Ingiltere, Almanya, Fransa, Ozbekistan ve Kazakistan'da bulunan arkadaslarImIz da KarsIyaka'ya gelme hazirliginda. Muthis bir solen olacak."